Lukk

Eiendom til salgs Quesada

Costa Blanca Bolig

Eiendom til salgs Quesada

I COSTA BLANCA BOLIG har vi en lang erfaring innen den spanske eiendomssektoren. Vi jobber hovedsakelig i området Costa Blanca Sør, som er en av de mest etterspurte kundene våre i Nord-Europa. En veldig høy prosentandel av publikum vår spør oss om en eiendom til salgs Quesada. De grunnleggende årsakene til at Ciudad Quesada er en av de foretrukne destinasjonene på Costa Blanca er:

  • Fantastisk vær med milde, solrike og litt regnfulle vintre
  • Nærhet til strendene i Torrevieja, Guardamar del Segura, La Mata, Orihuela Costa
  • Urbaniseringen har den 18-hulls golfbanen "La Marquesa"
  • Enkel tilgang til Alicante lufthavn
  • Fantastisk serviceinfrastruktur: supermarkeder, restauranter, kjøpesenter,

Disse uovertrufne kjennetegnene er grunnen til at i dette vakre hjørnet av Costa Blanca Sør stammer det meste av befolkningen fra andre europeiske land. I Ciudad Quesada bor de avslappet, koser seg mer enn tre hundre dager i året med solen og spiller golf eller sykler, går turer, etc.

Naturelskere har i sitt miljø Naturparken til saltlavene i Torrevieja og La Mata . På dette idylliske stedet vil du oppdage den særegne skyggen, grønn og rosa, av lagunene. Du vil bli overrasket over dens krystalliserte bredder av effekten av havsalt, og du vil elske strømmen av fuglene som bor i parken: flamingoer, hegre, måker ... En interessant opplevelse som du kan dele med vennene dine på sosiale nettverk som viser de vakre fotografiene Hva gjør du?


Hva slags eiendommer til salgs Quesada vil du kjøpe?

COSTA BLANCA BOLIG har en stor portefølje av hjem i Ciudad Quesada. Fortell oss hvordan er eiendommen til salgs Quesada vil du besøke, og vi vil ta et utvalg av boligene som passer til din profil. I Ciudad Quesada har vi nybygde luksuriøse eiendommer . Disse luksuriøse villaene er bygget med en moderne og avantgardistisk design der rette linjer, store vinduer og glaserte områder råder som lar sollys komme inn i alle rom. Fra de store terrassene kan du nyte vakker utsikt over golfbanen, eller avslappende utsikt over havet og saltvannets naturpark.

I Ciudad Quesada har vi også vakre leiligheter, bungalower og rekkehus som har samfunnsutvikling. Du kan omgås dine nye naboer mens du soler deg eller slapper av i solariet som omgir det imponerende svømmebassenget.

I vår omfattende liste over nybygde eller videresalg av villaer kan du velge en moderne eller tradisjonell design.

Hvis du vil kjøpe en eiendom til salgs Quesada, må du stole på ledelsen til COSTA BLANCA BOLIG

Hvis intensjonen din er å kjøpe en eiendom til salgs Quesada, anbefaler vi at du stoler på oss, og du vil være helt fornøyd med ledelsen vår. Vi stiller vår lange erfaring og profesjonalitet i eiendomssektoren til tjeneste for deg slik at kjøpet av et hus i Spania vil være komfortabelt og raskt.

Fyll ut kontaktskjemaet som vises på nettet eller send oss en e-post til info@costablancabolig.com . Du kan også ringe oss på (0034) 966 276 905.

Vi vil gjerne motta deg personlig på våre kontorer i Avda. De las Naciones, 50 - Ciudad Quesada (03170) Rojales (Alicante - Spania).